Etik Kurulların Yapılanması için Standardizasyon Gereklilikleri Kursu

İstanbul Üniversitesi Klinik Araştırmalar Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (İUKAMM) tarafından İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Klinik Araştırmalar Etik Kurulu koordinasyonunda, 30 – 31 Ekim 2014 tarihlerinde Kalamış Wyndham Hotel’de , etik kurul üye ve üye adaylarına yönelik olarak “Etik Kurulların Yapılanması için Standardizasyon Gereklilikleri Kursu Programı” düzenlenmiştir. 25 Haziran 2014 tarihli ve 29041 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan “Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”  ve 6 Eylül 2014 tarihli ve 29111 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan “Tıbbi Cihaz Klinik Araştırmaları Yönetmeliği” çerçevesinde yapılan toplantı 100 kişinin katılımıyla tamamlanmıştır. Yoğun ilgi nedeniyle kursun tekrarının yapılması planlanmaktadır, tarih yakın zamanda ilan edilecektir.

Görmek İstediğiniz Dökümanın Üzerine Tıklayarak Görüntülüyebilirsiniz / Yazdırabilirsiniz.